Verzendproces

Het verzendproces van Feestwinkel.be verloopt via de onderstaande stappen:
 
  • Uw bestelling wordt zorgvuldig klaargemaakt in ons magazijn te Oudenaarde
  • Uw bestelling wordt samen met andere Feestwinkel.be weborders opgehaald door Bpost.
  • Uw bestelling wordt samen met andere Feestwinkel.be bestellingen door Bpost gesorteerd op basis van de postcodes.
  • Uw bestelling wordt door Bpost bezorgd op het door u opgegeven afleveradres
 
Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantendienst om dit te melden.
 

Bezorgopties

U kunt uw bestelling laten bezorgen:
  • bij u thuis of op het werk
  • in een afhaalpunt
 
U kan uw bestelling op een ander adres laten leveren dan uw factuuradres. Nadat u bent aangemeld kan u uw order plaatsen. Daar krijgt u de mogelijkheid om een leveringsadres toevoegen. Uw adresgegevens kan u ten allen tijde aanpassen. U heeft dus de vrijheid om uw bestelling te laten leveren op het adres dat op dat moment het beste voor u past. Als u uw bestelling bij u op kantoor laat afleveren, zorg er dan voor dat u het volledige adres opgeeft met vermelding van de naam van het bedrijf en eventuele bus invult. Bij een onvolledig adres kan de post de aflevering weigeren.  
Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst bij eventuele vragen of opmerkingen.
Levertermijnen
 
Wij garanderen dat alle bestellingen die geplaatst worden vóór 13u tijdens de weekdagen op de dag zelf worden behandeld. Bestellingen die op vrijdag namiddag of in het weekend geplaatst worden, kunnen pas op de eerstvolgende werkdag behandeld worden. Gelieve hiermee rekening te houden bij het plaatsen van uw bestelling. Ons volledige web team doet er alles aan om uw bestelling zo zorgvuldig en snel mogelijk te behandelen. Gelieve met onze klantendienst contact op te nemen bij eventuele vragen of opmerkingen.