Blog

read more
20 / 04

De grootste Feestwinkel van Vlaanderen

Met meer dan 20 jaar ervaring kan je bij De Feestwinkel terecht voor professioneel advies voor elk feestje. In de fysieke winkel van De Feestwinkel in Oudenaarde is het steeds leuk shoppen, maar dat geldt ook voor de uitgebreide webshop. 

read more
03 / 04

7 tips voor een startende schminker

Met de schoolfeesten op de loer wordt het dringend tijd om de make-up tips en tricks onder de knie te krijgen. Wij geven alvast de beste raad vrij om je verder op weg te helpen om een enthousiaste schminker te worden!

read more
26 / 01

Eerste hulp bij gedichtendag

Laat uw inspiratie de vrije loop met Feestwinkel.be!

read more
20 / 01

6 tips om je voor te bereiden op Carnaval!

Om je een beetje op weg te helpen voor de carnavalsperiode hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet:

read more
28 / 12

Wist je dat?

Wist je dat?

read more
28 / 06

Foute Party of toch maar voetbal?

Vrijdag 1 juli hebben we met de foute party en de kwartfinale van onze duivels redenen genoeg om te feesten. Of u nu voor de voetbal, de foute muziek of een combinatie van beiden gaat, verkleden is bijna een verplichting.

read more
16 / 06

Met Feestwinkel.be de festivalzomer in!

Wat mag u zeker niet vergeten deze festivalzomer?

Met Graspop en Best Kept Secret Festival voor de deur wordt het nieuwe festivalseizoen op gang geschoten. Of het nu regent of niet (in België en Nederland weet je nooit), er zijn altijd wel enkele zaken die u zeker niet mag vergeten op deze hoogdagen van de muziek. Daarom geven wij bij Feestwinkel.be alvast enkele handige gadgets mee die zeker van pas kunnen komen:

read more
27 / 05

8 duivelse gadgets die u absoluut moet hebben voor het EK 2016!

Met de eerste oefenmatch van zaterdag wordt het startschot gegeven van het evenement van het jaar. En met de huidige ploeg zouden we wel eens geschiedenis kunnen schrijven! Het is dan ook belangrijk onze ploeg zo veel mogelijk te steunen en hen zo naar de titel te schreeuwen. Om u daarbij te helpen hebben wij alvast de belangrijkste gadgets opgesomd.